Mudre misli...

"pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže isprike!"

"nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao!"

"najbolji prolaze najteži put, zato i jesu najbolji!"

"kad ima volje, ima i načina!"

"svaki veliki uspijeh, trijumf je upornosti!"

Sponzori

Odabrani video

Ćakula na ćakulu

Uklj/isklj Zvuk Opcije Smješci Povijest Česta pitanja Kide Chat
Gost_1490: Thanks pertaining to furnishing these wonderful details. «link»
Gost_6853: Hiya, very good site you've gotten presently. «link»
Gost_7800: Great web website! It looks very expert! Maintain the helpful work! «link»
Gost_9410: Sustain the helpful work and producing in the group! «link»
Gost_2504: Wow....this is a important web site. «link»
Gost_4587: Superb web-site you have got in here. «link»
Gost_9141: ​Honestamente, eu já me sentia bastante bem, se bem não perdesse peso, acho que tomaria como usar body slim fast ( «link» ) Slim Fast só pela energia extra que este me deu.
Gost_7213: Many thanks, this site is very valuable. «link»
Gost_1499: l respect any top content «link»
Gost_6573: І value the details on your internet site. Wіth thanks! «link»
Gost_8899: Maintain the outstanding job !! Lovin' it! «link»
Gost_5202: Good day, well put together internet site you've gotten right now. «link»
Gost_2507: Of course, there might be studies contrary to that, so it's not possible to say definitively. «link»
Gost_4263: I love this site - its so usefull and helpfull. «link»
Gost_9402: Apprenez à gagner de l'argent avec la bourse en voyant des vidéos formations simple à assimiler sans connaissances particulières . Formation Gratuite . Une nouvelle vidéo ( 20 à 30 minutes ) tous les jours ( mis en place en replay illimité jusqu'à la fin de l'évènement sur 7 jours ) . Le plan exact , petit à petit , pour vivre la vie dont vous avez toujours rêvé grâce à la bourse . Vivre de la spéculation en Bourse est un rêve partagé par plusieurs personnes . en utilisant les formations en bourse c'est possible pour tous sur : «link» gratuite en bourse ( «link»
Gost_8990: Many thanks, this site is very practical. «link»
Gost_8502: Many thanks, this site is very valuable. «link»
Gost_6218: If the essay might have purely written judging by facts it would just have turn into a factual report without involving the human psyche to rethink in the subtle issues. Once you invest time to master it - it will become second nature, like riding a bike. Just as inside a lyric, the poet pours out his whole heart delighting in the passing mood with the moment, and so the literary English essay writing includes a pre-eminently subjective character. «link»
Gost_4474: Highly educational, looking forth to visiting again. «link»
Gost_9943: Thanks for the purpose of supplying these types of awesome subject material. «link»
Gost_7925: Hey there, neat websites you've gotten there. «link»
Gost_6328: Great ᴡeb weƄsite! It looks extremeⅼy expert! Μaintain the helpful wօrk! «link»
Gost_4973: Wow, gorgeous portal. Thnx ... «link»
Gost_4652: I do not even understand how I finished up here, however I assumed this submit was good. I do not realize who you're but certainly you are going to a well-known blogger for those who are not already. Cheers! «link»
Gost_5417: Defeгence to website author, some great selective infߋrmatіon. «link»
Gost_6885: I am blessed that I found this site, just the best info that I was trying to find! «link»
Gost_6133: Superb web-site you've gotten right here. «link»
Gost_7738: Quite beneficial looking onward to coming back again. «link»
Gost_3315: I appreciate the information in this post. It’s good, well-written along with simple to understand. You've gotten my attention on this subject. I'll be back for even more enlightening blog posts. «link»
Gost_4824: You've gotten superb knowlwdge right here. «link»
Gost_8120: say thanks to a lot for your website it aids a great deal. «link»
Gost_7216: Very revealing looking frontward to coming back again. «link»
Gost_6712: Thanks extremely practical. Will share site with my buddies. «link»
Gost_6905: You have got very well thing on this site. «link»
Gost_7448: NISM means National Institute of Securities Markets designed for securities and financial education at various levels and segments from India and also other countries. State and local governments will also be excellent options for college grants. The official government educational grant web site can be another great resource that may help you discover special grants under specific categories. «link»
Gost_1885: You can zoom in and follow individual cars as they drive out of driveways, down roads, to the store, and back home. There are 5 upgrade levels before a residential zone is at. If you like a good storyline filled with magic, mystery and adventure, Ghost Hunter is a must-have. «link»

Kide Shoutbox v0.9.8


Ime:
Poruka:

:) :( ;) :P :D :| :O :S O.O 8) :_( :-* (!) (?)

3 od 3

Odbojkašice OK Novalje u kategoriji mlađih kadetkinja (rođ. 1998. i mlađe) su ostvarile odličan 100% učinak na početku proljetnog dijela prvenstva. Prvo je sve krenilo prije početka proljetnog dijela prvenstva s zaostalom utakmicom protiv OK Posedarje. Domaće cure su se i više nego lakše obračunale s vršnjakinjama iz Posedarja, dok su se na utakmici prije Posedarke rođene 2000. i mlađe isto tako vrlo lako obračunale s domaćim curama. U kategoriji najmlađih kadetkinja domaćim curama ne ide baš po planu kako su zamislile ali ima još puno do kraja i sve to one mogu ispraviti.

Poslje Posedarja na "ruke" nam je došla ekipa OK Zadar. To je bio ujedno i početak proljetnog dijela sezone. OK Zadar nas je u prvom dijelu na svom terenu dobijo 3:2 nakon duge i teške borbe. Međutim, na našem terenu kao da se pojavio neki drugi Zadar ili su se cure toliko prepale naših domaćih cura koje su radile čudne vježbe na zagrijavanju. Cijela utakmica nije bila med i mlijeko za domaće igračica ali si u ključnim trenucima pokazale karakter te brzo izlazile na pravi put da osvoje nova tri boda te učvrste drugo mjesto na tablici.

Prošlog vikenda smo se zaputili u Šibenik kod isto imenog protivnika. S obzirom na utakmicu iz prvog dijela prvenstva očekivali smo laganu utakmicu u našu korist da što prije odemo u McDonalds ali smo se malo preračunali. Prvi šok je bio mala dvorana tj igralo se u školskoj dvorani gdje je nemoguće izvesti sve zamisli koje radimo na treningu. Prvi problem je nisak strop tako da je nemoguće izvesti kvalitetan prijem jer je 75% lopti završavalo u stropu. Drugi problem je što su bočne aut linije prebilzu terenu pa igrači nemaju dovoljno mjesta za zalet na smeč a niti mogu izvesti obranu kod nekog lošijeg prijema. Te sve mane su domaće cure znale dobro iskoristit i na naše veliko iznenađenje povele su 2:0 u setovima i to su nas pošteno natamburale u ta dva seta. Nakon drugog seta kao da je izašla neka nova ekipa Novalje. Počele su primjenjeivati ono što im trener tupi već godinu dana a to je da primaju prstima i da igraju bez straha. Treći i četvrti set je bio relativno neizvjestan osim na pojedine momente kada su se domaće cure približile na poen-dva zaostatka ali Novaljke su oba seta privela kraju u svoju koristit. Peti set je bio totalni potop domaćih cura. Dogodilo im se isto ono što i Novaljkama u prva dva seta. Jednostavno nisu znale što ih je snašlo. Kapetan Vanesa M. Trcol se iskazala kao jako iskusan bloker i server te je pokazala svoju hladnu glavu u ključnim trenucima, Lea Mirčić Rambo je kao i uvijek bila nezaustavna u napadu te prodorna sa servim i perfektna s prijemom, Lucija Tončić je napokon pokazala da zna znanje što se tiče smeča i prijema. Prijem na bolje je krenuo kada je ona jednu loptu primila prstima i rekla "Puno je lakše ove serve primati prstima!" Lucija Šporčić je na momente izgledala kao da nije pristutna ni tijelom ni duhom ali je zato kada je bilo najviše potrebno riješila par ključnih poena. Tehničarke Iva Ivčić i Ana Blaić su odragile svoj dio posla i više nego korektno osim u pojedinim situacijama kada su umisto da zakompliciraju život protivniku zakomplicirale same sebi i svojim suigračicama. Žao za prosutim bodom u Šibenik nije jedina stvar jer smo na put poveli tri mlađe nade Luciju Guščić, Luciju Oštarić i Karlu Hohnjec koje nisu dobile puno prilike ali za njih još ima vremena tako da ne sumnjamo u njihov talent.

Sljedeća utakmica na rasporedu za najmlađe kadetkinje je 23.02.2013. u 11h u Dvorani Višnjik, Zadar protiv OK Donata, dok bi mlađe kadetkinje trebale igrati isto u subotu u svom domu protiv OK Sukošana.

 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi